https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135710-7ab028a5b1bd717351282f479e7c658e4b182777/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Stop Filming Us (2020)

Stop Filming Us wil een filmische dialoog voeren tussen de westerse beeldvorming en de Congolese beleving van de werkelijkheid.

Stop Filming Us

95 minuten 02-04-2020

Filmposter Stop Filming Us

Stop Filming Us wil een filmische dialoog voeren tussen de westerse beeldvorming en de Congolese beleving van de werkelijkheid.

Aan de hand van de strijd van jongeren in Goma (Noordoost Congo) tegen de overheersende westerse berichtgeving over oorlog en ellende, onderzoekt Stop Filming Us op welke manier deze westerse stereotyperingen het gevolg zijn van een scheve machtsverhouding. Stop Filming Us wil een filmische dialoog voeren tussen de westerse beeldvorming en de Congolese beleving van de werkelijkheid. Hoewel dat Congolese perspectief zich steeds duidelijker lijkt af te tekenen, ontstaan vragen over het perspectief van de film zelf; is een witte regisseur in staat een film te maken die werkelijk over de nieuwe Congolese beeldvorming gaat of wordt het toch vooral een westers verhaal?

Bekijk het aanbod van Stop Filming Us

Regisseur Stop Filming Us

Joris Postema

Schrijvers Stop Filming Us

Joris Postema

Harmen Jalvingh

Cast Stop Filming Us

Mugabo Baritegera
Juny Sikabwe
Ganza Buroko
Bernadette Vivuya

Stop Filming Us

Wil jij weten waar Stop Filming Us op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stop Filming Us draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stop Filming Us informatie

Benieuwd waar Stop Filming Us over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stop Filming Us. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stop Filming Us al heeft ontvangen.

Stop Filming Us trailer

Benieuwd of Stop Filming Us iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stop Filming Us jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stop Filming Us kunt kijken!