Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 (2020)

Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9

12-08-2020
Aflevering 1 - Hotel Arabië (Abdelkader Benali) Het is 1998 en bloedheet. Mohammed werkt in de zomer van zijn studie Afrikanistiek in een café aan het strand in Scheveningen. In het hotel naast het café zijn wilde feesten gaande. Collega Willem bedenkt een plan om de avond van hun leven te beleven. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Regisseur Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9

Onbekend

Schrijvers Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9

Onbekend

Cast Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9

Onbekend

Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9

Wil jij weten waar Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 informatie

Benieuwd waar Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 al heeft ontvangen.

Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 trailer

Benieuwd of Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Storytel Luisterserie - Het Strand 1/9 kunt kijken!