https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/180875-5b081a9670ef9d00f72db54ea444d9e984ca44a2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Strawberry Mansion (2021)

Angst Grof taalgebruik
Een heerlijke, wonderbaarlijke, snoepjeskleurige komedie waarin reclamebedrijven je dromen belagen, de overheid er belasting op heft en een dromen-taxateur dankzij een excentrieke oude dame een fantastisch, romantisch avontuur beleeft.

Strawberry Mansion

Angst Grof taalgebruik
90 minuten 22-07-2021

Filmposter Strawberry Mansion

Een heerlijke, wonderbaarlijke, snoepjeskleurige komedie waarin reclamebedrijven je dromen belagen, de overheid er belasting op heft en een dromen-taxateur dankzij een excentrieke oude dame een fantastisch, romantisch avontuur beleeft.

Een heerlijke, wonderbaarlijke, snoepjeskleurige komedie waarin reclamebedrijven je dromen belagen, de overheid er belasting op heft en een dromen-taxateur dankzij een excentrieke oude dame een fantastisch, romantisch avontuur beleeft. In een toekomst niet ver van nu, heeft belastinginspecteur James Preble het niet makkelijk. Elke nacht droomt hij van een benauwend roze kamertje met reclameaanbiedingen. In zijn wakende leven is het niet veel beter. Elk greintje avontuur en onvoorspelbaarheid lijken in deze eind-kapitalistische wereld verdwenen. Alsof elk aspect van zijn leven bepaald wordt. Dan wordt hij uitgenodigd door de excentrieke Arabella, die haar hele leven nog geen enkele droombelasting heeft betaald. Ze vraagt hem om alsnog al haar dromen, opgeslagen op duizenden VHS-banden, te onderzoeken. In no-time ontwricht Arabella James overzichtelijke leven. Logerend in haar roze kasteelhuis gaan zijn en haar dromen door elkaar lopen en begint ook de werkelijkheid steeds surrealistischer vormen aan te nemen. Een prachtige, vintage, vormgegeven liefdesbrief aan fantasie en creativiteit. Maar ook een droom van een film. Niet eerder raakt een film zo dicht aan de droomwerkelijkheid. Die staat tussen diepe slaap en wakker zijn in, waar je verbonden bent aan je verlangens en angsten, waar je dapper bent, je droomvrouw de liefde verklaart en die ook de perfecte uitweg vormt van de sores in het wakende deel van je leven.

Bekijk het aanbod van Strawberry Mansion

Regisseurs Strawberry Mansion

Kentucker Audley

Albert Birney

Schrijvers Strawberry Mansion

Onbekend

Cast Strawberry Mansion

Penny Fuller
Kentucker Audley
Grace Glowicki

Filmagenda van Strawberry Mansion

Strawberry Mansion

Wil jij weten waar Strawberry Mansion op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Strawberry Mansion draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Strawberry Mansion informatie

Benieuwd waar Strawberry Mansion over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Strawberry Mansion. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Strawberry Mansion al heeft ontvangen.

Strawberry Mansion trailer

Benieuwd of Strawberry Mansion iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Strawberry Mansion jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Strawberry Mansion kunt kijken!