https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202667-b42adcfad68e67a628e4784e9e68e4d8e2e2abc9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Strijder (2022)

6
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Strijder

6
90 minuten 21-07-2022

Filmposter Strijder

De 12-jarige vrienden Dylan en Youssef denken maar aan één ding; de Touzani Cup winnen. Alleen met het beste team komen ze een stap dichter bij hun droom: profvoetballer worden. Wanneer Dylan een heftig ongeluk krijgt, staat niet alleen deze droom, maar ook hun vriendschap op het spel. De eerst onafscheidelijke vrienden trainen niet meer samen. Youssef traint met het team en Dylan met de stoere skater Maya, het meisje op wie hij een oogje heeft. Dylan doet er alles aan om terug te keren in het team. Daarbij krijgt hij hulp van zijn grote voetbalheld Soufiane Touzani, een ras-optimist die zegt dat alles mogelijk is, als je maar doorzet. Zal het de jongens lukken om samen de Touzani-cup te winnen?

Regisseur Strijder

Camiel Schouwenaar

Schrijvers Strijder

Onbekend

Cast Strijder

Maartje van de Wetering
Walid Benmbarek
Martijn Fischer
Soufiane Touzani
Maik Cillekens
Anouar Kasmi
Kailani Busker
Martin van Waardenburg

Filmagenda van Strijder

Strijder

Wil jij weten waar Strijder op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Strijder draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Strijder informatie

Benieuwd waar Strijder over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Strijder. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Strijder al heeft ontvangen.

Strijder trailer

Benieuwd of Strijder iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Strijder jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Strijder kunt kijken!