https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/117064-a040173e647a6d135d95ece34d75254772d1815a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Strike a Pose (2016)

AL
Strike a Pose is een aangrijpende film over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent.

Strike a Pose

AL
85 minuten Documentaire 26-05-2016

Recensies Strike a Pose

Metacritic: 58,1
MovieMeter: 3,29
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Strike a Pose

Strike a Pose is een aangrijpende film over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent.

In 1990 worden zeven jonge dansers – zes homo, één hetero - door Madonna gecast voor haar spraakmakende Blond Ambition Tour. Hun reis wordt vastgelegd in een van de meest succesvolle documentaires ooit: Truth or Dare - In Bed with Madonna (1991). Al gauw groeien Madonna’s trotse dansers uit tot iconen van seksuele vrijheid. Wild, onbezonnen en amper twintig, laten ze de wereld zien wat het betekent om jezelf te durven zijn. Als zelfverklaarde moeder van haar dansers gebruikt Madonna de film om haar boodschap over homorechten en de strijd tegen aids te verkondigen. Nu, 25 jaar later, nemen de dansers ons mee terug achter de schermen en onthullen ze de werkelijkheid over hun levens tijdens en na de tour. Strike a Pose is een aangrijpende film over het overwinnen van schaamte en het gevecht dat nodig is om te zijn wie je bent.

Regisseurs Strike a Pose

Ester Gould

Reijer Zwaan

Schrijvers Strike a Pose

Onbekend

Cast Strike a Pose

Madonna
Luis Camacho
Jose Guitierez
Kevin Alexander Stea

Strike a Pose

Wil jij weten waar Strike a Pose op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Strike a Pose draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Strike a Pose informatie

Benieuwd waar Strike a Pose over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Strike a Pose. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Strike a Pose al heeft ontvangen.

Strike a Pose trailer

Benieuwd of Strike a Pose iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Strike a Pose jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Strike a Pose kunt kijken!