SubUrbia (1996)

12 Geweld Grof taalgebruik

SubUrbia

12 Geweld Grof taalgebruik
111 minuten Drama, Komedie, Humor 1996

Recensies SubUrbia

Metacritic: 62,1
MovieMeter: 3,39
Rotten Tomatoes 65

Filmposter SubUrbia

Jeff (Ribisi), die in een tent in de garage van zijn ouders woont, hangt samen met zijn vriendin Sooze (Carey) en een stel maten op hun favoriete stekje - een parkeerplaats voor een avondwinkel. Deze nacht wachten ze op oude bekende Pony (Bartok), ooit een loser als zij die op schoolavonden muziek speelde, nu een artiest die 'het' gemaakt heeft.
Filmposter Filmposter SubUrbia

Regisseur SubUrbia

Richard Linklater

Schrijvers SubUrbia

Eric Bogosian

Cast SubUrbia

Giovanni Ribisi
Nicky Katt
Jayce Bartok
Ajay Naidu
Amie Carey

SubUrbia

Wil jij weten waar SubUrbia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar SubUrbia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

SubUrbia informatie

Benieuwd waar SubUrbia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over SubUrbia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies SubUrbia al heeft ontvangen.

SubUrbia trailer

Benieuwd of SubUrbia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de SubUrbia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij SubUrbia kunt kijken!