Summer Survivors

Summer Survivors

91 minuten Drama 2017
De ambitieuze jonge onderzoekspsycholoog, Indre, is met tegenzin akkoord gegaan om twee patiënten van de ene psychiatrische afdeling naar de andere te vervoeren. Als ze dit doet, mag ze onderzoek doen in de kliniek. Ze wordt de reisleider van een allegaartje op weg naar de locatie aan zee. Paulius is een extroverte jongeman wiens manische fase van zijn bipolaire stoornis in groot contrast staat met zijn introverte kant. Justes wonden zijn niet zichtbaar. Allebei worstelen ze met zichzelf en zijn ze op zoek naar hun identiteit. Wat een onbezorgde zomerse rit van een stel lachende vrienden lijkt, is feitelijk het begin van genezing.

Geregisseerd door

Marija Kavtaradze

Schrijvers

Marija Kavtaradze

Cast

Gelmine Glemzaite
Indre Patkauskaite
Paulius Markevicius
Adrija Cepaite-Palsauskiene
Vilija Grigaityte
Giedre Gudeikiene

Bioscoopagenda van Summer Survivors

Helaas draait Summer Survivors niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Summer Survivors

Wil jij weten waar Summer Survivors op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Summer Survivors draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Summer Survivors informatie

Benieuwd waar Summer Survivors over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Summer Survivors. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Summer Survivors al heeft ontvangen.

Summer Survivors trailer

Benieuwd of Summer Survivors iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Summer Survivors jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Summer Survivors kunt kijken!