https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/159008-7900a8879f39a203ebda2c2637caa54fbf015968/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Summerland (2020)

Angst
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Summerland

Angst
99 minuten 13-08-2020

Filmposter Summerland

Om zich te kunnen concentreren op haar werk als schrijfster in het midden van WOII, sluit de jonge ambitieuze Alice (Gemma A.) zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken wanneer ze de zorg voor de jonge, uit Londen gevluchte Frank op zich moet nemen. Door zijn onschuld en nieuwsgierigheid komen emoties en geheimen uit het verleden naar boven die ze lange tijd heeft proberen te onderdrukken.
Summerland Summerland Summerland Summerland Summerland Summerland
Filmposter Filmposter Summerland

Regisseur Summerland

Jessica Swale

Schrijvers Summerland

Onbekend

Cast Summerland

Tom Courtenay
Gemma Arterton
Penelope Wilton
Gugu Mbatha-Raw

Filmagenda van Summerland

Summerland

Wil jij weten waar Summerland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Summerland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Summerland informatie

Benieuwd waar Summerland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Summerland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Summerland al heeft ontvangen.

Summerland trailer

Benieuwd of Summerland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Summerland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Summerland kunt kijken!