Sun Children (2022)

Angst Grof taalgebruik

Bekijk trailer

Sun Children

Angst Grof taalgebruik
99 minuten 27-01-2022
In Sun Children staat het thema kinderarbeid centraal. Kinderen die moeten werken om hun familie te ondersteunen en daardoor niet naar school kunnen, een situatie waarin tot op de dag van vandaag 152 miljoen kinderen zich in bevinden. De leefwereld van kinderen is waar de internationaal gelauwerde Majidi zich op focust in zijn films. Zijn film Children of Heaven (1998), die niet is uitgebracht in Nederland, was de eerst Iraanse film die was genomineerd door de Academy. Sun Children ontving vorig jaar op het filmfestival van Venetië twee awards waaronder die voor Beste jonge acteur voor hoofdrolspeler Roohollah Zamani.

Regisseur Sun Children

Majid Majidi

Schrijvers Sun Children

Onbekend

Cast Sun Children

Roohollah Zamani

Sun Children

Wil jij weten waar Sun Children op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sun Children draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sun Children informatie

Benieuwd waar Sun Children over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sun Children. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sun Children al heeft ontvangen.

Sun Children trailer

Benieuwd of Sun Children iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sun Children jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sun Children kunt kijken!