https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205479-ae607b6008b2fa9fc62e25153f9b1932818279ee/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sundown (2022)

16 Geweld Grof taalgebruik
Neil en Alice vormen de kern van een rijke familie en moeten hun vakantie in Mexico inkorten vanwege een noodgeval. Wanneer een familielid de hechte familieorde verstoort, nemen de sluimerende spanningen toe.

Sundown

16 Geweld Grof taalgebruik
83 minuten 08-09-2022

Filmposter Sundown

Neil en Alice vormen de kern van een rijke familie en moeten hun vakantie in Mexico inkorten vanwege een noodgeval. Wanneer een familielid de hechte familieorde verstoort, nemen de sluimerende spanningen toe.

Neil Bennett, een vermogende Brit, viert met familieleden een zorgeloze vakantie in een luxe resort in het Mexicaanse Acapulco. Een telefoontje verstoort de zonnige idylle. Er is een sterfgeval in de familie en het gezelschap moet onmiddellijk terugkeren naar Londen. Maar in plaats van zijn familie te vergezellen neemt Neil zijn intrek in een budgethotel, drinkt hij bier op het strand, ontmoet hij een plaatselijke schone en verzint hij redenen om zijn terugkeer naar huis uit te stellen. Wat is Neil van plan? Hoe lang kan hij wegblijven terwijl zijn familie treurt en met juridische zaken worstelt? En wat als de zaken zich van kwaad tot erger ontwikkelen? In Sundown blijkt niets te zijn wat het lijkt. Tim Roth en Charlotte Gainsbourg spelen de hoofdrollen in Sundown van de Mexicaanse regisseur Michel Franco, een origineel en mysterieus drama met vele onverwachte wendingen. Net zoals Franco’s After Lucia (winnaar Un Certain Regard Award) en New Order is Sundown een indringende, boeiende studie van klassenongelijkheid en familiegeheimen.

Regisseur Sundown

Michel Franco

Schrijvers Sundown

Onbekend

Cast Sundown

Tim Roth
Charlotte Gainsbourg
Samuel Bottomley

Filmagenda van Sundown

Sundown

Wil jij weten waar Sundown op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sundown draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sundown informatie

Benieuwd waar Sundown over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sundown. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sundown al heeft ontvangen.

Sundown trailer

Benieuwd of Sundown iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sundown jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sundown kunt kijken!