https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162500-d260c03c32dc3236f4da4450de7518d1ed1ba9ae/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Surge (2021)

16

Surge

16
105 minuten 16-09-2021

Recensies Surge

Filmposter Surge

Joseph (Ben Whishaw) zit vast in een leven van routine, verstoken van emotie of betekenis. Zijn isolement en frustratie maken hem kwetsbaar en eenzaam. Een impulsieve daad van verzet leidt tot een rigoureuze gedaanteverandering en een razende versie van Joseph is ontketend. Hij begint aan een roekeloze zwerftocht door Londen, een pad van chaos en verwarring achterlatend. Surge volgt van zeer nabij de aangrijpende metamorfose van een ongelukkige jonge man die zijn eigen geest niet meer de baas is.

Bekijk het aanbod van Surge

Regisseur Surge

Aneil Karia

Schrijvers Surge

Rupert Jones

Rita Kalnejais

Cast Surge

Ben Whishaw
Ellie Haddington
Ryan McKen
Jasmine Jobson
Ian Gelder
Rita Kaljenais

Filmagenda van Surge

Surge

Wil jij weten waar Surge op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Surge draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Surge informatie

Benieuwd waar Surge over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Surge. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Surge al heeft ontvangen.

Surge trailer

Benieuwd of Surge iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Surge jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Surge kunt kijken!