https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134138-068d342527b97d5ffe04daf2067ad133747185a1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Suriname (2020)

16 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Bekijk trailer

Suriname

16 Geweld Drugs en/of alcoholmisbruik Grof taalgebruik
94 minuten 20-02-2020

Recensies Suriname

Filmposter Suriname

Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Wanneer Righter besluit zich verkiesbaar te stellen voor het presidentschap in Suriname, wordt hij geconfronteerd met zijn criminele verleden. Met zowel justitie als het criminele circuit die Righter op de hielen zitten, leidt de strijd om de macht tot een psychologisch schaakspel waarin de spanning alleen maar toeneemt. Suriname is een meeslepend verhaal over de gevolgen van machtsblokken, corruptie en grote ego’s.

Regisseur Suriname

Danny Leysner

Schrijvers Suriname

Rodney Lam

Rodney Leysner

Cast Suriname

Jetty Mathurin
Liza Sips
Fajah Lourens
Cyriel Guds
Rodney Lam
Fernando Halman
Josylvio
Rosita Dameri
Winonah de Jong

Filmagenda van Suriname

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Suriname draait helaas niet in de bioscoop

Suriname

Wil jij weten waar Suriname op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Suriname draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Suriname informatie

Benieuwd waar Suriname over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Suriname. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Suriname al heeft ontvangen.

Suriname trailer

Benieuwd of Suriname iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Suriname jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Suriname kunt kijken!