https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/177692-a02a3d387465715b4f76fc0e3e37828ac6995918/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Suspiria (2018)

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
Ambitieuze, jonge danseres ontdekt dat de beroemde dansgroep uit Berlijn, waarvan ze sinds kort deel uitmaakt, geleid wordt door een heksenkring.

Suspiria

16 Geweld Angst Grof taalgebruik
152 minuten Horror, Thriller 15-11-2018

Recensies Suspiria

MovieMeter: 3,25
Metacritic: 64,1
Rotten Tomatoes 65

Filmposter Suspiria

Ambitieuze, jonge danseres ontdekt dat de beroemde dansgroep uit Berlijn, waarvan ze sinds kort deel uitmaakt, geleid wordt door een heksenkring.

Susie (Dakota Johnson) is een jonge danseres vol ambities. Vanuit het Amerikaanse platteland reist ze af naar Berlijn, om te dansen aan de prestigieuze Markos dansacademie. Daar valt de artistiek directeur Madam Blanc (Tilda Swinton) als een blok voor de danskunsten van Susie. Terwijl er zich mysterieuze verdwijningen voordoen onder de studenten, komt Susie meer en meer in de greep van Blanc. Met behulp van haar nieuwe vriendin Sara (Mia Goth) probeert ze de duistere geheimen van de school te ontrafelen, voordat het te laat is…

Regisseur Suspiria

Luca Guadagnino

Schrijvers Suspiria

Dario Argento

Daria Nicolodi

David Kajganich

Cast Suspiria

Dakota Johnson
Mia Goth
Tilda Swinton
Doris Hick
Malgorzata Bela
Chloë Grace Moretz

Filmagenda van Suspiria

Suspiria

Wil jij weten waar Suspiria op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Suspiria draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Suspiria informatie

Benieuwd waar Suspiria over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Suspiria. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Suspiria al heeft ontvangen.

Suspiria trailer

Benieuwd of Suspiria iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Suspiria jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Suspiria kunt kijken!