Sword of the Stranger (2006)

Sword of the Stranger

103 minuten Actie, Animatie, Avontuur 2006

Recensies Sword of the Stranger

MovieMeter: 3,61

Filmposter Sword of the Stranger

Het weesjongetje Kotaro en zijn hondje worden opgejaagd door een bataljon Chinese Ming-soldaten. Maar ook de moorddadige samoerai van de Japanse Akaike-clan zijn naar hem op zoek. Het blijkt dat het joch, zonder het te weten, de sleutel is tot het eeuwige leven. Om die onsterfelijkheid te verkrijgen bestrijden de Ming en de Akaike elkaar. Kotaro heeft vriendschap gesloten met de langharige ex-ronin, die ze 'No Name' noemen. Vanwege een traumatische gebeurtenis in het verleden heeft hij zijn zwaard verzegeld en afstand gedaan van zijn naam. Toch is hij het die Kotaro te hulp schiet.
Filmposter Filmposter Sword of the Stranger

Regisseur Sword of the Stranger

Masahiro Andô

Schrijvers Sword of the Stranger

Fumihiko Takayama

Cast Sword of the Stranger

Akio Ôtsuka
Tomoya Nagase
Yûki Chinen
Yuri Chinen
Kôichi Yamadera

Alternatieve titels

Sutorenjia: Mukô Hadan

Sword of the Stranger

Sword of the Stranger

Wil jij weten waar Sword of the Stranger op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sword of the Stranger draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sword of the Stranger informatie

Benieuwd waar Sword of the Stranger over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sword of the Stranger. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sword of the Stranger al heeft ontvangen.

Sword of the Stranger trailer

Benieuwd of Sword of the Stranger iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sword of the Stranger jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sword of the Stranger kunt kijken!