Swan Lake (1997)

Swan Lake

113 minuten Drama, Muziek, Biografisch 1997

Recensies Swan Lake

Een ongelukkige en ongeliefde prins wordt door iedereen uit zijn buurt bespot, uitgestoten en verraden. Als hij beslist om zelfmoord te plegen door zichzelf te verdinken in het meer van het stadspark stijgt een prachtige zwaan op van het water. De prins en de zwaan worden goede vrienden, maar hun vriendschap is voor bestemd om te eindigen in een tragedie

Regisseurs Swan Lake

Matthew Bourne

Peter Mumford

Schrijvers Swan Lake

Onbekend

Cast Swan Lake

Adam Cooper
Fiona Chadwick
Scott Ambler
Barry Atkinson

Filmagenda van Swan Lake

Filmagenda deze week Deze week Week 29

Swan Lake draait helaas niet in de bioscoop

Swan Lake

Wil jij weten waar Swan Lake op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Swan Lake draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Swan Lake informatie

Benieuwd waar Swan Lake over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Swan Lake. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Swan Lake al heeft ontvangen.

Swan Lake trailer

Benieuwd of Swan Lake iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Swan Lake jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Swan Lake kunt kijken!