Swan Lake - The Royal Ballet

Swan Lake - The Royal Ballet

Tickets zijn 16 Euro. Kaartjes kunnen alleen online gekocht worden of aan de kassa. Reserveren is niet mogelijk. Wij kunnen geen korting en of actiekaarten accepteren voor de voorstellingen. Heeft u een Cineville-pas? Dan betaalt u op vertoon van de pas 8 euro. Graag reserveren. Dit kan tijdens openingstijden telefonisch of aan de kassa. Liam Scarletts glansrijke productie van Het Zwanenmeer ging in 2018 in premiere en verschijnt dit seizoen voor het eerst weer ten tonele. Ondanks het feit dat de aanvullende choreografie van Scarlett en de schitterende ontwerpen van John Macfarlane trouw blijven aan die van Marius Petipa/Lev Ivanov, is er een nieuw leven in dit zonder meer bekendste en meest geliefde klassieke ballet geblazen. Het hele gezelschap schittert in dit tijdloze verhaal van onmogelijke liefde: een meesterwerk vol iconische momenten. De meeslepende symfonieën van Tsjaikovski's eerste partituur voor ballet versmelten met de verfijnde choreografie van de grand pas de deux tussen prins Siegfried en Odile, samen met de zwanen aan de rand van het meer. Deze betoverende mix van spektakel en intieme passie trakteert het publiek op een weergaloze voorstelling.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Swan Lake - The Royal Ballet

Helaas draait Swan Lake - The Royal Ballet niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 12-11-2019.

Swan Lake - The Royal Ballet

Wil jij weten waar Swan Lake - The Royal Ballet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Swan Lake - The Royal Ballet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Swan Lake - The Royal Ballet informatie

Benieuwd waar Swan Lake - The Royal Ballet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Swan Lake - The Royal Ballet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Swan Lake - The Royal Ballet al heeft ontvangen.

Swan Lake - The Royal Ballet trailer

Benieuwd of Swan Lake - The Royal Ballet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Swan Lake - The Royal Ballet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Swan Lake - The Royal Ballet kunt kijken!