https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/170373-0cd995c19f0fb06be4d783f79a5623ed9ad3aa60/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Sweat (2021)

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen.

Sweat

16 Geweld Seks Grof taalgebruik
105 minuten 12-08-2021

Filmposter Sweat

Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen.

Sylwia Zajac is een populaire 30-jarige fitnesscoach en influencer in Warschau. Ze werkt hard om haar lichaam in vorm te houden en inspireert daarmee haar honderdduizenden volgers op sociale media. Sylwia houdt van alle aandacht, maar ondanks de bewondering van haar fans is ze vooral op zoek naar intimiteit. Wanneer een Instagram-post viraal gaat waarin ze vertelt over haar eenzaamheid, reageert de buitenwereld geschokt. Haar persoonlijke boodschap strookt niet met haar positieve imago en hetgeen de sponsors willen zien. Terwijl in de media wordt gediscussieerd over Sylwia’s welzijn, trekt ze door alle aandacht een stalker aan. Als ze hem ‘s nachts voor haar woning treft, vraagt ze een vriend het probleem voor haar op te lossen. De gevolgen zijn ingrijpend. Sweat is een eigentijdse Poolse film over intimiteit en eenzaamheid in een tijd waarin sociale media overheersen. Het drama van regisseur Magnus von Horn (The Here After) werd in 2020 geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes en was dit jaar te zien op IFFR.

Bekijk het aanbod van Sweat

Sweat Sweat Sweat Sweat Sweat
Filmposter Filmposter Sweat

Regisseurs Sweat

Magnus von Horn

Marcus von Horn

Schrijvers Sweat

Onbekend

Cast Sweat

Zbigniew Zamachowski
Aleksandra Konieczna
Magdalena Kolesnik
Julian Świeżewski

Filmagenda van Sweat

Sweat

Wil jij weten waar Sweat op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Sweat draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Sweat informatie

Benieuwd waar Sweat over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Sweat. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Sweat al heeft ontvangen.

Sweat trailer

Benieuwd of Sweat iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Sweat jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Sweat kunt kijken!