https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/220646-8735e8d7cf1f152f3010961bb45ebdbcc0019bba/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Swimming Home (2024)

12
Het huwelijk van Joe en Isabel staat op scherp als Kitti, een naakte vreemdeling die in het zwembad van hun vakantievilla drijft, wordt uitgenodigd om te blijven.

Swimming Home

12
99 minuten 27-06-2024

Filmposter Swimming Home

Het huwelijk van Joe en Isabel staat op scherp als Kitti, een naakte vreemdeling die in het zwembad van hun vakantievilla drijft, wordt uitgenodigd om te blijven.

Swimming Home is een surrealistische en duister komische reis, geïnspireerd op de gelijknamige roman van Deborah Levy. Wanneer Isabel en haar familie bij hun vakantievilla aankomen, vinden ze Kitti naakt drijvend in het zwembad. Geheel onverwacht nodigt Isabel deze vreemdeling uit om te blijven. Kitti blijkt botanist te zijn en verzamelt giftige planten. Haar aanwezigheid zet de verhouding tussen Isabel en haar man Joe op scherp. Als de temperatuur stijgt en de spanningen verder oplopen, verandert de zonovergoten vakantie van het gezin in een hachelijk schouwspel waarbij verborgen gevoelens niet langer onderdrukt kunnen blijven. Swimming Home ging in wereldpremière op het Internationaal Filmfestival van Rotterdam (IFFR). Een film van regisseur en schrijver Justin Anderson met Christopher Abbott, Mackenzie Davis, Ariane Labed, Nadine Labaki en Freya Hannan-Mills.
Swimming Home Swimming Home Swimming Home
Filmposter Filmposter Swimming Home

Regisseur Swimming Home

Justin Anderson

Schrijvers Swimming Home

Onbekend

Cast Swimming Home

Mackenzie Davis
Christopher Abbott
Nadine Labaki
Ariane Labed

Filmagenda van Swimming Home

Swimming Home

Wil jij weten waar Swimming Home op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Swimming Home draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Swimming Home informatie

Benieuwd waar Swimming Home over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Swimming Home. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Swimming Home al heeft ontvangen.

Swimming Home trailer

Benieuwd of Swimming Home iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Swimming Home jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Swimming Home kunt kijken!