Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden (2021)

Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden

24-06-2021
Wim van der Linde was medebedenker van het controversiële VPRO-programma Hoepla en de shows van Wim T. Schippers, en maakte faam met Tulips, een korte film over een vaas tulpen. Eye vertoont drie restauraties van zijn muziekfilms.

Regisseur Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden

Wim van der Linden

Schrijvers Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden

Onbekend

Cast Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden

Onbekend

Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden

Wil jij weten waar Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden informatie

Benieuwd waar Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden al heeft ontvangen.

Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden trailer

Benieuwd of Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Swing In: muziekfilms van Wim van der Linden kunt kijken!