Tales from the Hood (1994)

Tales from the Hood

98 minuten Misdaad, Horror, Thriller, Crime 1994

Recensies Tales from the Hood

MovieMeter: 3,07
Rotten Tomatoes 47

Filmposter Tales from the Hood

Drie schoften wachten in een rouwkamer op een drugsdeal, waar `Mister Simms` (Williams III) spookachtige verhaaltjes vertelt over een paar van zijn klanten. In het eerste verhaaltje wordt een zwarte leider (Wright) door drie blanke smerissen gedood, maar het slachtoffer staat van zijn graf op en zorgt voor terreur. Het tweede verhaal gaat over een door zijn pleegvader (Grier) mishandelde jongen (Hammond) die beweert dat een `monster` verantwoordelijk is voor zijn verwondingen. Via magie redt hij zichzelf en zijn moeder (Parker). Het derde verhaal gaat over een ex-Ku Klux Klansman (Bernsen) die gouverneur wil worden. Maar hij moet wel rekening houden met een legendarische voodoo-koningin en haar moordlustige poppen. In het vierde verhaal geraakt een gewelddadig zwart bendelid (Bentley) opgesloten en wordt onderworpen aan een schok-therapie.
Filmposter Filmposter Tales from the Hood

Regisseur Tales from the Hood

Rusty Cundieff

Schrijvers Tales from the Hood

Darin Scott

Rusty Cundieff

Cast Tales from the Hood

Clarence Williams III
Joe Torry
De'aundre Bonds
Samuel Monroe Jr.

Tales from the Hood

Wil jij weten waar Tales from the Hood op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tales from the Hood draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tales from the Hood informatie

Benieuwd waar Tales from the Hood over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tales from the Hood. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tales from the Hood al heeft ontvangen.

Tales from the Hood trailer

Benieuwd of Tales from the Hood iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tales from the Hood jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tales from the Hood kunt kijken!