TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen (2020)

TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen

11-07-2020
Het wordt de meest onvergetelijke TALK ooit. Denkt hij. Helaas voor hem zijn er twee anderen die er net zo over denken. En voor ze het weten, zijn de heren verwikkeld in een woordenstrijd zonder weerga. Ze vullen en vallen elkaar aan, troeven elkaar af met “dansende powerpoint en woordgoochelarij” (Theaterkrant) en proberen het naar adem happende publiek voor zich te winnen. “Verbluffend en onnavolgbaar,” zegt de pers. En: “Aantrekkelijke poging om het stof van de poëzie te blazen.” Wat wij zeggen? Humor van de bovenste verbale plank. De leukste TED-talk-parodie ooit! Drie taaltitanen op het scherpst van de zinsnede. Punt.

Regisseur TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen

Onbekend

Schrijvers TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen

Onbekend

Cast TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen

Onbekend

Filmagenda van TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen

Filmagenda deze week Deze week Week 28

TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen draait helaas niet in de bioscoop

TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen

Wil jij weten waar TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen informatie

Benieuwd waar TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen al heeft ontvangen.

TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen trailer

Benieuwd of TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij TALK - Jan J. Pieterse, Frank van Pamelen en John Schleipen kunt kijken!