Tampopo

Verrukkelijke en onvergetelijke Japanse film, waarin alles wat het leven de moeite waard maakt, wordt gevierd en bezien vanuit voedsel.

Bekijk trailer

Tampopo

114 minuten Drama, Komedie 16-08-2018
MovieMeter: 3,61
Rotten Tomatoes 100
Verrukkelijke en onvergetelijke Japanse film, waarin alles wat het leven de moeite waard maakt, wordt gevierd en bezien vanuit voedsel.

In deze film over de geneugten van voedsel gaat het hoofdverhaal over de chauffeur Goro die de stad binnentrekt als een moderne 'Shane' om Tampopo te helpen om een perfect fast-food noodles restaurant op te zetten. Gewoven in dit verhaal zitten een aantal kleinere verhalen over het belang van voedsel: van een gangster die hete sex combineert met voedsel tot een oude dame die een winkeleigenaar terroriseert met haar dwangneurose om hard in het voedsel te knijpen.

Geregisseerd door

Jûzô Itami

Schrijvers

Jûzô Itami

Cast

Ken Watanabe
Nobuko Miyamoto
Tsutomu Yamazaki
Kôji Yakusho

Alternatieve titels

tampopo

Tampopo

Bioscoopagenda van Tampopo

Helaas draait Tampopo niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 16-08-2018.

Tampopo

Wil jij weten waar Tampopo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tampopo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tampopo informatie

Benieuwd waar Tampopo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tampopo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tampopo al heeft ontvangen.

Tampopo trailer

Benieuwd of Tampopo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tampopo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tampopo kunt kijken!