Taste of Cement (2016)

Taste of Cement

85 minuten Documentaire 2016

Recensies Taste of Cement

MovieMeter: 4
In Beiroet zijn Syrische bouwvakkers bezig met de bouw van een wolkenkrabber, terwijl op hetzelfde moment hun eigen huizen door bombardementen vernield worden. De Libanese oorlog is voorbij maar de Syrische woedt nog steeds verder. De arbeiders worden opgesloten op de bouwplaats. Zij mogen deze niet verlaten na 19.00 uur. De Libanese regering heeft de avondklok opgelegd aan de vluchtelingen. Voor de Syrische arbeiders is het enige contact met de buitenwereld het gat waardoor ze 's ochtends moeten klimmen om een nieuwe werkdag te beginnen. Afgesneden van hun thuisland, verzamelen ze 's nachts rond een klein tv-toestel om naar het nieuws uit Syrië te luisteren. Gekweld door angst en terwijl ze lijden onder de beroving van hun basisbehoeften en hun rechten als werknemers blijven ze hopen op een beter leven...

Regisseur Taste of Cement

Ziad Kalthoum

Schrijvers Taste of Cement

Ziad Kalthoum

Ansgar Frerich

Talal Khoury

Cast Taste of Cement

Onbekend

Filmagenda van Taste of Cement

Taste of Cement

Wil jij weten waar Taste of Cement op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Taste of Cement draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Taste of Cement informatie

Benieuwd waar Taste of Cement over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Taste of Cement. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Taste of Cement al heeft ontvangen.

Taste of Cement trailer

Benieuwd of Taste of Cement iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Taste of Cement jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Taste of Cement kunt kijken!