https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/127613-7bf923530f46c764fe9f7d7e23900578d2cd27cb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Taxi zum Klo (2019)

16
Gay klassieker over het wilde nachtleven van een 'schwule' leraar in het West-Berlijn van 1980. Zelfs als hij een lieve vaste vriend heeft gevonden, kan hij zijn escapades niet opgeven.

Bekijk trailer

Taxi zum Klo

16
98 minuten Drama 05-09-2019

Recensies Taxi zum Klo

MovieMeter: 1,86
Rotten Tomatoes 89

Filmposter Taxi zum Klo

Gay klassieker over het wilde nachtleven van een 'schwule' leraar in het West-Berlijn van 1980. Zelfs als hij een lieve vaste vriend heeft gevonden, kan hij zijn escapades niet opgeven.

Klassieke gayfilm uit 1980 over Frank , een leraar in West-Berlijn. De leerlingen mogen hem graag. Tijdens een kegelavond weet een collega te vertellen dat Frank veel heren bij zich thuis ontvangt. Inderdaad neemt Frank gretig deel aan de gay-scene, waarbij hij zijn contacten opdoet in homotenten, openbare toiletten en sekssauna's. Op een avond ontmoet hij Bernd die in alles de tegenpool is van Frank, toch trekt hij bij hem in. Bernd moet niets hebben van de onrustige stad en zou het liefst op het platteland wonen. Frank krijgt het benauwd van de gezelligheid waarmee Bernd hem aan huis probeert te binden. Hij moet en zal de hort op..
Taxi zum Klo Taxi zum Klo
Filmposter Filmposter Taxi zum Klo

Regisseur Taxi zum Klo

Frank Ripploh

Schrijvers Taxi zum Klo

Frank Ripploh

Cast Taxi zum Klo

Orpha Termin
Bernd Broaderup
Frank Ripploh
Peter Fahrni

Taxi zum Klo

Wil jij weten waar Taxi zum Klo op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Taxi zum Klo draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Taxi zum Klo informatie

Benieuwd waar Taxi zum Klo over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Taxi zum Klo. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Taxi zum Klo al heeft ontvangen.

Taxi zum Klo trailer

Benieuwd of Taxi zum Klo iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Taxi zum Klo jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Taxi zum Klo kunt kijken!