https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210505-2722971600175327df426ed57f105e51942ec786/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Tchaikovsky's Wife (2023)

16
Tchaikovsky’s Wife vertelt het verhaal van het tumultueuze huwelijk tussen de beroemde componist en zijn toegewijde vrouw Antonina, die aan haar obsessieve liefde voor haar man uiteindelijk ten onder ging.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Tchaikovsky's Wife

16
143 minuten 11-05-2023

Filmposter Tchaikovsky's Wife

Tchaikovsky’s Wife vertelt het verhaal van het tumultueuze huwelijk tussen de beroemde componist en zijn toegewijde vrouw Antonina, die aan haar obsessieve liefde voor haar man uiteindelijk ten onder ging.

Antonina Miliukova is een mooie en intelligente 19e-eeuwse Russische aristocrate. Ze kan alles krijgen wat ze begeert, maar wil alleen maar trouwen met Pjotr Tsjaikovski op wie ze heimelijk verliefd wordt als ze voor het eerst zijn muziek hoort. Hij stemt in met een huwelijk om een einde te maken aan de geruchten die over hem de ronde doen en die zijn reputatie bedreigen. Hij voelt echter niets voor Antonina en geeft haar al snel de schuld van zijn tegenslagen en inzinkingen. Verteerd door haar gevoelens voor hem en door zijn vernederingen, wordt ze langzaam tot waanzin gedreven. Tchaikovsky’s Wife vertelt het verhaal van het tumultueuze huwelijk tussen de beroemde componist en zijn toegewijde vrouw Antonina, die aan haar obsessieve liefde voor haar man uiteindelijk ten onder ging. Het hoogwaardige, historische drama van de Russische filmmaker Kirill Serebrennikov (Leto, Petrov’s Flu) ging in première in de hoofdcompetitie van Cannes en maakte vervolgens een zegetocht langs internationale festivals.

Regisseur Tchaikovsky's Wife

Kirill Serebrennikov

Schrijvers Tchaikovsky's Wife

Onbekend

Cast Tchaikovsky's Wife

Odin Lund Biron
Alyona Mikhailova
Philipp Avdeev

Filmagenda van Tchaikovsky's Wife

Tchaikovsky's Wife

Wil jij weten waar Tchaikovsky's Wife op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tchaikovsky's Wife draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tchaikovsky's Wife informatie

Benieuwd waar Tchaikovsky's Wife over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tchaikovsky's Wife. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tchaikovsky's Wife al heeft ontvangen.

Tchaikovsky's Wife trailer

Benieuwd of Tchaikovsky's Wife iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tchaikovsky's Wife jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tchaikovsky's Wife kunt kijken!