Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën (2021)

Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën

58 minuten 2021
De komst van een mega windturbinepark in Groningen en Drenthe speelt mensen uit elkaar, waar ze eerder in harmonie samenleefden. De turbines, met een hoogte van meer dan tweehonderd meter, veroorzaken een tragedie. Wat wordt gewonnen en wat gaat verloren als het oude vlakke land zijn gezicht verliest en de bevolking zich verraden voelt?

Regisseur Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën

Onbekend

Schrijvers Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën

Onbekend

Cast Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën

Onbekend

Filmagenda van Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën

Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën

Wil jij weten waar Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën informatie

Benieuwd waar Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën al heeft ontvangen.

Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën trailer

Benieuwd of Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tegenwind - Het Verdriet van de Veenkoloniën kunt kijken!