Tel Aviv on Fire

Een decennialang Arabisch-Israëlisch conflict, luchtig uitvergroot als meeslepende soap waar wel degelijk om gelachen kan worden.

Tel Aviv on Fire

100 minuten Komedie 2018
MovieMeter: 3
Een decennialang Arabisch-Israëlisch conflict, luchtig uitvergroot als meeslepende soap waar wel degelijk om gelachen kan worden.

De charmante 30-jarige Palestijn Salam werkt bij de crew van de populaire Palestijnse soapserie 'Tel Aviv on Fire', dat geproduceerd wordt in Ramallah. Elke dag moet Salam door een Israëli-checkpoint om op zijn werk in de studio te komen. Hij ontmoet de commandant daar, Assi, wiens vrouw groot fan is van de show. Om indruk te maken op zijn vrouw raakt Assi betrokken bij het schrijven van de show. Voor Salam werkt dit ook gunstig, want hij krijgt al snel promotie. Maar de schrijfselen van Assi beginnen al snel te botsen met die van de financiers van de soapserie.

Geregisseerd door

Sameh Zoabi

Schrijvers

Dan Kleinman

Sameh Zoabi

Cast

Lubna Azabal
Kais Nashif
Maisa Abd Elhadi
Yaniv Biton

Bioscoopagenda van Tel Aviv on Fire

Tel Aviv on Fire

Wil jij weten waar Tel Aviv on Fire op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Tel Aviv on Fire draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Tel Aviv on Fire informatie

Benieuwd waar Tel Aviv on Fire over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Tel Aviv on Fire. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Tel Aviv on Fire al heeft ontvangen.

Tel Aviv on Fire trailer

Benieuwd of Tel Aviv on Fire iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Tel Aviv on Fire jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Tel Aviv on Fire kunt kijken!