Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Actie 31-10-2019
In het hedendaagse Mexico-City ontmoeten we Dani Ramos (Natalia Reyes), een 21-jarige lopende band medewerkster in een autofabriek. Op wat op een typische werkdag lijkt, wordt de wereld van Dani op z’n kop gezet wanneer ze wordt geconfronteerd met twee vreemden: een futuristische, onverwoestbare, van vorm veranderende, geavanceerde Terminator-machine (een "Rev-9") gespeeld door Gabriel Luna, die terug in de tijd is gereisd om haar te vermoorden; en Grace, gespeeld door Mackenzie Davis, een futuristische supersoldaat uit die terug is gestuurd om Dani te beschermen. Tijdens een snelle achtervolging door de stad worden ze in hun gevecht geholpen door niemand minder dan Sarah Connor (Linda Hamilton). Sarah jaagt al tientallen jaren op Terminators met behulp van een mysterieuze bron. Wanneer het trio erachter komt dat de onbekende bondgenoot in Texas is, gaan ze op weg, maar de Rev-9 Terminator zet een meedogenloze achtervolging in ... Met de politie, drones en de douane van zowel de VS als Mexico neemt de actie en intensiteit toe terwijl ze op de vlucht de grens oversteken om Dani en de toekomst van de mensheid te redden.

Geregisseerd door

Tim Miller

Schrijvers

James Cameron

David S. Goyer

Billy Ray

Justin Rhodes

Josh Friedman

Charles H. Eglee

James Cameron (based on charact

Cast

Arnold Schwarzenegger
Natalia Reyes
Linda Hamilton
Edward Furlong
Mackenzie Davis
Gabriel Luna
Mackenzie Davis

Bioscoopagenda van Terminator: Dark Fate

Terminator: Dark Fate

Wil jij weten waar Terminator: Dark Fate op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Terminator: Dark Fate draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Terminator: Dark Fate informatie

Benieuwd waar Terminator: Dark Fate over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Terminator: Dark Fate. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Terminator: Dark Fate al heeft ontvangen.

Terminator: Dark Fate trailer

Benieuwd of Terminator: Dark Fate iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Terminator: Dark Fate jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Terminator: Dark Fate kunt kijken!