Willy op de Onbekende Planeet

Willy op de Onbekende Planeet

90 minuten Animatie 04-12-2019
MovieMeter: 3
Nadat hun ruimteschip door een astroïderegen vernield wordt, raakt de jonge Willy gescheiden van zijn ouders en landt hij met zijn reddingscapsule op een onontdekte planeet. Met de hulp van robot Buck zal Willy in het wild moeten overleven tot een reddingsmissie hem vindt.

Geregisseerd door

Eric Tosti

Schrijvers

David Alaux

Eric Tosti

Jean-François Tosti

Cast

Edouard Baer
Timothé Vom Dorp
Marie-Eugénie Maréchal
Guillaume Lebon

Alternatieve titels

Terra Willy: Planète Inconnue

Astro Kid

Willy op de Onbekende Planeet

Bioscoopagenda van Willy op de Onbekende Planeet

Willy op de Onbekende Planeet

Wil jij weten waar Willy op de Onbekende Planeet op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Willy op de Onbekende Planeet draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Willy op de Onbekende Planeet informatie

Benieuwd waar Willy op de Onbekende Planeet over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Willy op de Onbekende Planeet. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Willy op de Onbekende Planeet al heeft ontvangen.

Willy op de Onbekende Planeet trailer

Benieuwd of Willy op de Onbekende Planeet iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Willy op de Onbekende Planeet jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Willy op de Onbekende Planeet kunt kijken!