https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/205832-a51c3de264a2d92b54d0f0a638d24208d494305a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Terrifier 2 (2023)

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en Art the Clown lijkt herrezen uit de dood, en klaar om een nieuwe ravage aan te richten.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Terrifier 2

138 minuten 19-01-2023

Filmposter Terrifier 2

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles County en Art the Clown lijkt herrezen uit de dood, en klaar om een nieuwe ravage aan te richten.

Het is een jaar sinds de beruchte slachtpartij in Miles Countyen het stadje maakt zich op voor Halloween. Sienna is al maanden bezig aan haar sexy warrior-kostuum en haar broertje Jonathan denkt erover om verkleed te gaan als Art the Clown. Terwijl broer en zus ruziën over hoe ongepast het is om als een gestoorde serial killer verkleed te gaan,lijkt de échte Art the Clown herrezen uit de dood, en klaar om opnieuw een flinke ravage aan te richten. Sinds de release van cult-slasher Terrifier in 2016hebben old school horrorfans de expressieve killer-clown Art in hunhart gesloten, en de makers gesmeekt om een vervolg. En nu is er dan de genadeloze Terrifier 2: na een zegetocht langs Amerikaanse bioscopen klaar om het Nederlandse horrorpubliek te overrompelen.

Regisseur Terrifier 2

Damien Leone

Schrijvers Terrifier 2

Onbekend

Cast Terrifier 2

Samantha Scaffidi
Griffin Santopietro
David Howard Thornton
Lauren LaVera
Jenna Kanell

Filmagenda van Terrifier 2

Terrifier 2

Wil jij weten waar Terrifier 2 op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Terrifier 2 draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Terrifier 2 informatie

Benieuwd waar Terrifier 2 over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Terrifier 2. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Terrifier 2 al heeft ontvangen.

Terrifier 2 trailer

Benieuwd of Terrifier 2 iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Terrifier 2 jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Terrifier 2 kunt kijken!