Thanksgiving (2013)

Thanksgiving

85 minuten Drama, Komedie 2013

Recensies Thanksgiving

Filmposter Thanksgiving

Het is Thanksgiving, Amy en Alex zijn verliefd. Maar Alex' plannen om met zijn vriendin te trouwen worden verstoord door de komst van Will, een vreemdeling, geïntroduceerd als Amy's broer. Wanneer Alex en Will de volgende dag aan het wandelen zijn, confronteert Alex zijn vermoedens en ontdekt Will's ware identiteit als Amy's ex-minnaar. Met een rivaal voor de deur, en de bedoelingen van zijn verloofde in twijfel getrokken, moet Alex een toekomst die ooit zo zeker leek opnieuw onderzoeken.
Filmposter Filmposter Thanksgiving

Regisseur Thanksgiving

Adam Newport-Berra

Schrijvers Thanksgiving

Matthew Chastain

Adam Newport-Berra

Cast Thanksgiving

Benjamin Dickinson
Matthew Chastain
Samantha Jacober
Jennifer Kim

Thanksgiving

Wil jij weten waar Thanksgiving op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Thanksgiving draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Thanksgiving informatie

Benieuwd waar Thanksgiving over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Thanksgiving. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Thanksgiving al heeft ontvangen.

Thanksgiving trailer

Benieuwd of Thanksgiving iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Thanksgiving jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Thanksgiving kunt kijken!