https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/162494-cd6f52fb5c7696883e7943c7bbfefefd7fc50841/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Assistant (2020)

16
De jonge assistente van een entertainmentmagnaat krijgt langzaam inzicht in de verdorven cultuur binnen het bedrijf.

The Assistant

16
87 minuten 19-11-2020

Recensies The Assistant

Metacritic: 77,1

Filmposter The Assistant

De jonge assistente van een entertainmentmagnaat krijgt langzaam inzicht in de verdorven cultuur binnen het bedrijf.

Sinds enkele weken heeft Jane (Julia Garner) haar droombaan, als assistente van een succesvolle magnaat in de entertainmentwereld van New York. Als jongste employee maakt ze lange dagen die voornamelijk gevuld zijn met routineklusjes: scripts kopiëren, afspraken beheren, lunch bestellen, de kopjes opruimen. De grote baas krijgen we niet te zien, maar zijn autoriteit en explosieve willekeur zijn constant voelbaar. Solidariteit onder haar collega's is onderhevig aan opportunisme. Langzaamaan, gedurende een typische kantoordag dag, krijgen Jane en de kijker zicht op de omvang van het misbruik, seksisme en de heersende zwijgcultuur. Subtiel wordt duidelijk dat een zekere verdorvenheid in de vezels van het bedrijf is doorgedrongen. Jane houdt vast aan haar idealen en gaat de confrontatie aan.

Bekijk het aanbod van The Assistant

Regisseur The Assistant

Kitty Green

Schrijvers The Assistant

Kitty Green

Cast The Assistant

Dagmara Dominczyk
Matthew Macfadyen
Julia Garner
Kristine Froseth
Makenzie Leigh
Owen Holland

Filmagenda van The Assistant

The Assistant

Wil jij weten waar The Assistant op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Assistant draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Assistant informatie

Benieuwd waar The Assistant over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Assistant. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Assistant al heeft ontvangen.

The Assistant trailer

Benieuwd of The Assistant iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Assistant jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Assistant kunt kijken!