The Assistant (1997)

12 Seks Grof taalgebruik

The Assistant

12 Seks Grof taalgebruik
116 minuten Drama, Crime, Romantiek 1997

Recensies The Assistant

Het is rond de eeuwwisseling en het is moeilijk om aan een baan te komen. Een jonge man neemt uit wanhoop een baan als klerk aan. Voor deze baan krijgt hij echter niets betaalt, zijn beloning bestaat uit kost en inwoning. Ongelukkig als hij is, wordt hij verliefd op de dochter van zijn baas. Deze dochter moet niets van hem weten. Ze wordt gesteund door haar Joodse moeder die niets van een niet-Joodse huwelijkskandidaat moet weten.

Regisseur The Assistant

Daniel Petrie

Schrijvers The Assistant

Daniel Petrie

Bernard Malamud

Cast The Assistant

Joan Plowright
Armin Mueller-Stahl
Gil Bellows
Jaimz Woolvett

The Assistant

Wil jij weten waar The Assistant op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Assistant draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Assistant informatie

Benieuwd waar The Assistant over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Assistant. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Assistant al heeft ontvangen.

The Assistant trailer

Benieuwd of The Assistant iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Assistant jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Assistant kunt kijken!