Film Balkonowy (2021)

Film Balkonowy

100 minuten 2021
Regisseur Pawel Lozinski richt vanaf het balkon zijn camera op de stoep voor zijn flatgebouw. Op die grijze strook, ingeklemd tussen dofgroen gras en manshoog hekwerk, trekt een bonte stoet buurtbewoners, familieleden, toevallige passanten en daklozen voorbij. Lozinski probeert met iedereen een praatje aan te knopen. Hij vraagt wie ze zijn en wat ze doen, maar ook wat zij denken over de betekenis van het leven. Sommigen lopen gehaast door maar de meesten antwoorden uitvoerig en vertellen en passant hun halve levensverhaal.

Regisseur Film Balkonowy

Onbekend

Schrijvers Film Balkonowy

Onbekend

Cast Film Balkonowy

Onbekend

Film Balkonowy

Wil jij weten waar Film Balkonowy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Film Balkonowy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Film Balkonowy informatie

Benieuwd waar Film Balkonowy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Film Balkonowy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Film Balkonowy al heeft ontvangen.

Film Balkonowy trailer

Benieuwd of Film Balkonowy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Film Balkonowy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Film Balkonowy kunt kijken!