https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135358-ab7ee49692a235957bafd1d73347b4e2f2783d6b/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Barefoot Emperor (2020)

12 Geweld
Nicolaas III, Koning der Belgen, wordt in zijn oor geschoten tijdens een onfortuinlijk voorval in Sarajevo. Hij ontwaakt in een zeer onorthodox sanatorium op een Kroatisch eiland.

The Barefoot Emperor

12 Geweld
99 minuten Drama, Komedie 01-06-2020

Recensies The Barefoot Emperor

MovieMeter: 1,83

Filmposter The Barefoot Emperor

Nicolaas III, Koning der Belgen, wordt in zijn oor geschoten tijdens een onfortuinlijk voorval in Sarajevo. Hij ontwaakt in een zeer onorthodox sanatorium op een Kroatisch eiland.

The Barefoot Emperor is na King of the Belgians de nieuwe komedie van Peter Brosens en Jessica Woodworth. Nicolaas III, Koning der Belgen (Peter van den Begin), wordt in zijn oor geschoten tijdens een onfortuinlijk voorval in Sarajevo. Hij ontwaakt in een zeer onorthodox sanatorium op een Kroatisch eiland. De trouwe entourage van de koning probeert hem tevergeefs te behoeden voor het nieuws van het ineenstorten van de Europese Unie. De koning eist meteen naar huis terug te keren, maar wordt in plaats daarvan onderworpen aan een streng regime van rust en revalidatie door de autoritaire sanatoriumdirecteur (Udo Kier). Wanneer tot overmaat van ramp blijkt dat Nicolaas III geheel tegen zijn zin is uitverkoren om de eerste Heerser van de nationalistische eenheidsstaat Nova Europa te worden, begint hij aan een doldwaas ontsnappingsplan.

Bekijk het aanbod van The Barefoot Emperor

Regisseurs The Barefoot Emperor

Peter Brosens

Jessica Woodworth

Peter Brosens & Jessica Woodworth

Schrijvers The Barefoot Emperor

Peter Brosens

Jessica Woodworth

Cast The Barefoot Emperor

Peter Van den Begin
Geraldine Chaplin
Lucie Debay
Udo Kier
Bruno Georis
Lucie Debay, Bruno Georis

The Barefoot Emperor

Wil jij weten waar The Barefoot Emperor op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Barefoot Emperor draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Barefoot Emperor informatie

Benieuwd waar The Barefoot Emperor over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Barefoot Emperor. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Barefoot Emperor al heeft ontvangen.

The Barefoot Emperor trailer

Benieuwd of The Barefoot Emperor iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Barefoot Emperor jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Barefoot Emperor kunt kijken!