The Beach Bum

The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo.

Bekijk trailer

The Beach Bum

94 minuten Komedie 28-03-2019
Metacritic: 55,1
Rotten Tomatoes 56
The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo.

Moondog (Matthew McConaughey) is een succesvolle dichter die zijn leven volgens zijn eigen regels leeft. Samen met zijn rijke vrouw (Isla Fisher), zijn verwaande agent (Jonah Hill) en zijn beste vriend (Snoop Dogg) is het leven één groot feest vol drugs en drank. Moondog is de rockster onder de dichters, ook al heeft hij de laatste jaren niet veel op papier gezet. Wanneer het noodlot plotseling toeslaat, moet hij zich echter herpakken en zich richten op zijn grote talent: schrijven. Maar dat lijkt makkelijker gezegd dan gedaan wanneer het merendeel van je dagen in het teken staan van drank, drugs en vrouwen. The Beach Bum is een bruisende, originele komedie geregisseerd door Harmony Korine, de maker van onder meer Springbreakers en Gummo. Bijgestaan door een sterrencast, brengt Korine een liefdesverklaring aan stoner comedies en aan de schoonheid van het leven.

Geregisseerd door

Harmony Korine

Schrijvers

Harmony Korine

Cast

Matthew McConaughey
Snoop Dogg
Zac Efron
Isla Fisher
Stefania LaVie Owen

Bioscoopagenda van The Beach Bum

Helaas draait The Beach Bum niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-03-2019.

The Beach Bum

Wil jij weten waar The Beach Bum op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Beach Bum draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Beach Bum informatie

Benieuwd waar The Beach Bum over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Beach Bum. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Beach Bum al heeft ontvangen.

The Beach Bum trailer

Benieuwd of The Beach Bum iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Beach Bum jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Beach Bum kunt kijken!