https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/126285-1e91907d87518bf9d1b8d194a4ca818d473f9396/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Biggest Little Farm (2019)

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

The Biggest Little Farm

92 minuten Documentaire 13-06-2019

Recensies The Biggest Little Farm

Metacritic: 73,1
Rotten Tomatoes 91

Filmposter The Biggest Little Farm

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

The Biggest Little Farm is een inspirerend verhaal voor de hele familie over het verwezenlijken van je dromen. Een absolute eye-opener en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven. Het begon allemaal met een belofte aan hun hond Todd… In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid. Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Last van luizen? Dat los je zonder bestrijdingsmiddelen op met lieveheersbeestjes. Worden de bomen kaalgevreten door slakken? Geen probleem, slakken zijn het favoriete hapje van de eend. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde. De film toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van deze zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters, zij het harig, wollig, kakelend, knorrend, vliegend of kruipend.

Bekijk het aanbod van The Biggest Little Farm

The Biggest Little Farm The Biggest Little Farm The Biggest Little Farm The Biggest Little Farm The Biggest Little Farm
Filmposter Filmposter The Biggest Little Farm

Regisseur The Biggest Little Farm

John Chester

Schrijvers The Biggest Little Farm

Mark Monroe

John Chester

Cast The Biggest Little Farm

John Chester
Molly Chester
Matthew Pilachowski

The Biggest Little Farm

Wil jij weten waar The Biggest Little Farm op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Biggest Little Farm draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Biggest Little Farm informatie

Benieuwd waar The Biggest Little Farm over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Biggest Little Farm. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Biggest Little Farm al heeft ontvangen.

The Biggest Little Farm trailer

Benieuwd of The Biggest Little Farm iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Biggest Little Farm jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Biggest Little Farm kunt kijken!