https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/212064-e9ff99e2a7189e631828359fa596bb4c2d528bbe/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Boogeyman (2023)

16
Nog bijkomend van de dood van hun moeder worden zusjes Sadie en Sawyer geplaagd door de aanwezigheid van een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit, die families opjaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

The Boogeyman

16
98 minuten Horror 01-06-2023

Recensies The Boogeyman

MovieMeter: 2,29
Rotten Tomatoes 17

Filmposter The Boogeyman

Nog bijkomend van de dood van hun moeder worden zusjes Sadie en Sawyer geplaagd door de aanwezigheid van een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit, die families opjaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers.

The Boogeyman is een horror-thriller van 20th Century Studios en is bedacht door bestsellerauteur Stephen King. De film vertelt het verhaal van middelbare scholier Sadie Harper en haar jongere zus Sawyer die de recente dood van hun moeder aan het verwerken zijn. Ze krijgen hierbij weinig steun van hun vader Will, een therapeut die met zijn eigen pijn kampt. Wanneer een wanhopige patiënt onverwacht bij hen thuis verschijnt om hulp te zoeken, laat hij een angstaanjagende bovennatuurlijke entiteit achter die op families jaagt en zich voedt met het lijden van zijn slachtoffers. The Boogeyman is geregisseerd door Rob Savage (Host) en het scenario is geschreven door Scott Beck & Bryan Woods (A Quiet Place) en Mark Heyman (Black Swan). De film is gebaseerd op het korte verhaal van Stephen King en de adaptatie naar een biscoopfilm is gedaan door Scott Beck & Bryan Woods. In de hoofdrollen schitteren Sophie Thatcher (Yellowjackets), Chris Messina (Birds of Prey), Vivien Lyra Blair (Obi-Wan Kenobi), Marin Ireland (The Umbrella Academy), Madison Hu (Bizaardvark), LisaGay Hamilton (Vice) en David Dastmalchian (Dune). De producenten zijn Shawn Levy (Stranger Things), Dan Levine (Arrival) en Dan Cohen (The Adam Project). John H. Starke (Sicario), Emily Morris (Rosaline), Scott Beck, Bryan Woods, Ryan Cunningham, Adam Kolbrenner (The Tomorrow War) en Robin Meisinger zijn de uitvoerend producenten.

Bekijk het aanbod van The Boogeyman

Regisseurs The Boogeyman

Ulli Lommel

Rob Savage

Schrijvers The Boogeyman

Ulli Lommel

Suzanna Love

David Herschel

Cast The Boogeyman

John Carradine
Ron James
Suzanna Love
Nicholas Love
David Dastmalchian
Sophie Thatcher
Chris Messina
Marin Ireland
Vivien Lyra Blair
LisaGay Hamilton
Madison Hu
Maddie Nichols

The Boogeyman

Wil jij weten waar The Boogeyman op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Boogeyman draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Boogeyman informatie

Benieuwd waar The Boogeyman over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Boogeyman. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Boogeyman al heeft ontvangen.

The Boogeyman trailer

Benieuwd of The Boogeyman iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Boogeyman jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Boogeyman kunt kijken!