The Book Of The Sea (2020)

The Book Of The Sea

06-08-2020
Alexei Ottoy (53) is de leider van een Inuit- en Chukchigemeenschap aan de westkust van de Beringstraat in Oost-Rusland. Het jagen op pelsdieren en walvissen en het verzamelen van eieren van zeevogels is de enige manier om te overleven in het gebied. Alexei’s zoon Igor (33) is een alcoholist, zoals zovelen in de gemeenschap. Galya (50) is Alexei’s vrouw, een door iedereen gerespecteerd verpleegkundige die in de lokale kliniek werkt. De film volgt de familie gedurende twee jaar in alle seizoenen. Door observatie van hun dagelijks bestaan zien we hen worstelen met het behoud van hun tradities, terwijl ze tevens deel willen uitmaken van de moderne wereld. Gekochte tickets kunnen niet geretourneerd of omgeruild worden.

Regisseur The Book Of The Sea

Aleksei Vakhrushev

Schrijvers The Book Of The Sea

Onbekend

Cast The Book Of The Sea

Alexei Ottoy
Igor Ottoy
Galya Ottoy

The Book Of The Sea

Wil jij weten waar The Book Of The Sea op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Book Of The Sea draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Book Of The Sea informatie

Benieuwd waar The Book Of The Sea over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Book Of The Sea. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Book Of The Sea al heeft ontvangen.

The Book Of The Sea trailer

Benieuwd of The Book Of The Sea iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Book Of The Sea jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Book Of The Sea kunt kijken!