https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/168369-71df8f6f34c16226cc9f24157211041e45850ace/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

the Boss Baby: Family Business (2021)

6 Angst Geweld
Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted zijn volwassen geworden en zijn elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby wil ze weer samenbrengen.

the Boss Baby: Family Business

6 Angst Geweld
108 minuten Animatie, Komedie 21-07-2021

Recensies the Boss Baby: Family Business

MovieMeter: 2,47

Filmposter the Boss Baby: Family Business

Tim en zijn Boss Baby-broertje Ted zijn volwassen geworden en zijn elkaar uit het oog verloren. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted is de CEO van een hedgefonds. Maar een nieuwe Boss Baby wil ze weer samenbrengen.

In De Boss Baby: Familiezaken, het vervolg op de succesvolle familiefilm van DreamWorks Animation, zijn de Templeton broers, Tim (Buddy Vedder) en zijn kleine broertje, Boss Baby Ted (Guido Weijers), volwassen geworden en uit elkaar gegroeid. Tim is nu een getrouwde huisvader en Ted de directeur van een investeringsbedrijf. Maar een nieuwe Boss Baby met een vooruitstrevende en positieve aanpak staat op het punt om ze weer bij elkaar te brengen... en zorgt voor inspiratie voor een nieuw familiebedrijf. Tim en zijn vrouw Carol (Anna Drijver), de kostwinnaar van de familie, wonen in een buitenwijk met hun superslimme 7-jarige dochter Tabitha, en schattige nieuwe baby Tina (Elise Schaap). Tabitha, die de beste van haar klas is op het prestigieuze Eikenboom Centrum voor de Gevorderde Kinderen, is enorm dol op haar oom Ted. Zij wil net als hij worden, maar Tim, die nog steeds een overactieve jeugdige verbeelding heeft, maakt zich zorgen dat ze te hard werkt en daardoor een normale jeugd misloopt. Als baby Tina onthult dat ze een geheim-agent is voor BabyCorp, op een missie om de duistere geheimen achter Tabitha's school en de mysterieuze oprichter Dr. Erwin Armstrong (Hajo Bruins) te onthullen, zal het de Templeton broers op onverwachte manieren weer dichter bij elkaar brengen. Tim en Ted realiseren zich weer wat familie voor hen betekent en wat echt belangrijk is in het leven. In de Nederlandse versie met de stemmen van o.a. Guido Weijers (Ted), Buddy Vedder (Tim), Elise Schaap (Tina), Anna Drijver (Carol), Hajo Bruins (Dr. Erwin Armstrong), Matheu Hinzen (Nathan), Imaani Oosterhuis (Meghan) en Bibi (Blauwvlokje).

Bekijk het aanbod van the Boss Baby: Family Business

Regisseur the Boss Baby: Family Business

Tom McGrath

Schrijvers the Boss Baby: Family Business

Marla Frazee

Cast the Boss Baby: Family Business

Alec Baldwin
Amy Sedaris
James Marsden
James McGrath

Alternatieve titels

The Boss Baby 2

De Boss Baby: Familiezaken

the Boss Baby: Family Business

Filmagenda van the Boss Baby: Family Business

the Boss Baby: Family Business

Wil jij weten waar the Boss Baby: Family Business op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar the Boss Baby: Family Business draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

the Boss Baby: Family Business informatie

Benieuwd waar the Boss Baby: Family Business over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over the Boss Baby: Family Business. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies the Boss Baby: Family Business al heeft ontvangen.

the Boss Baby: Family Business trailer

Benieuwd of the Boss Baby: Family Business iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de the Boss Baby: Family Business jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij the Boss Baby: Family Business kunt kijken!