https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167969-847503f76743372d2d55963b4bda035d00814bd2/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Burnt Orange Heresy (2019)

12 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik
De charmante kunstcriticus James reist met de extroverte Berenice naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy. Hun gastheer biedt de ambitieuze James een unieke kans, maar stelt daarvoor wel een voorwaarde.

The Burnt Orange Heresy

12 Angst Geweld Seks Grof taalgebruik
99 minuten Drama, Actie 2019

Recensies The Burnt Orange Heresy

Metacritic: 59,1
MovieMeter: 2,77
Rotten Tomatoes 50

Filmposter The Burnt Orange Heresy

De charmante kunstcriticus James reist met de extroverte Berenice naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy. Hun gastheer biedt de ambitieuze James een unieke kans, maar stelt daarvoor wel een voorwaarde.

The Burnt Orange Heresy is een stijlvolle crime thriller waarin de wegen van de kunst- en onderwereld elkaar kruisen. Met een sterrencast die bestaat uit Claes Bang (The Square), Elizabeth Debicki (Widows, Tenet), Donald Sutherland en Mick Jagger. Over een kunstcriticus die tegen elke prijs een werk van een legendarische kunstenaar probeert te bemachtigen. Nadat de charmante kunstcriticus James Figueras (Claes Bang) de extroverte Berenice Hollis (Elizabeth Debicki) ontmoet, reizen de nieuwe geliefden af naar het landgoed van kunstverzamelaar Cassidy (Mick Jagger). Hun gastheer onthult dat hij Jerome Debney (Donald Sutherland), een van de meest raadselachtige schilders aller tijden, onderdak verleent. Debney leidt een teruggetrokken bestaan op het landgoed. Cassidy stelt de ambitieuze James in de gelegenheid Debney te interviewen. Een unieke kans. Maar Cassidy stelt wel een voorwaarde… om daaraan te voldoen raakt James verstrikt in een web van leugens en hebzucht. The Burnt Orange Heresy ging in première op het Filmfestival van Venetië, waar de film bekroond werd met de Mimmo Rotella Award. Deze prestigieuze prijs wordt ieder jaar uitgereikt aan een filmmaker die een uitzonderlijke verbintenis laat zien met de kunsten. De film is gebaseerd op de spannende, gelijknamige roman van Charles Willeford.

Bekijk het aanbod van The Burnt Orange Heresy

Regisseur The Burnt Orange Heresy

Giuseppe Capotondi

Schrijvers The Burnt Orange Heresy

Charles Willeford

Scott B. Smith

Cast The Burnt Orange Heresy

Mick Jagger
Elizabeth Debicki
Donald Sutherland
Claes Bang
Rosalind Halstead

The Burnt Orange Heresy

Wil jij weten waar The Burnt Orange Heresy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Burnt Orange Heresy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Burnt Orange Heresy informatie

Benieuwd waar The Burnt Orange Heresy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Burnt Orange Heresy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Burnt Orange Heresy al heeft ontvangen.

The Burnt Orange Heresy trailer

Benieuwd of The Burnt Orange Heresy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Burnt Orange Heresy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Burnt Orange Heresy kunt kijken!