The Cakemaker

Een banketbakker uit Berlijn besluit na de dood van zijn minnaar op zoek te gaan naar zijn gezin in Jeruzalem...

Bekijk trailer

The Cakemaker

104 minuten Drama, Romantiek, Lhtb 03-05-2018
Metacritic: 74,1
MovieMeter: 3,94
Rotten Tomatoes 98
Een banketbakker uit Berlijn besluit na de dood van zijn minnaar op zoek te gaan naar zijn gezin in Jeruzalem...

Thomas is een jonge en talentvolle banketbakker die in Berlijn woont. Zijn koekjes en taartjes zijn zo lekker dat Oren, een getrouwde zakenman uit Israel, daar speciaal voor langskomt als hij maandelijks voor zijn werk in Berlijn is. Er ontstaat een relatie tussen de twee en Oren woont voortaan bij Thomas als hij in Berlijn is. Maar dan op een dag krijgt Thomas geen contact meer met hem en verneemt hij dat Oren bij een auto ongeluk is omgekomen. Hij besluit naar Jeruzalem te gaan om antwoorden te zoeken. Hij maakt kennis met Anat de weduwe van Oren maar vertelt haar niets over zijn achtergrond. Ze kunnen het goed met elkaar vinden en hij gaat in haar lunchroom werken. Ondanks dat hij niet kosher bakt en daarom uitgebannen wordt door het Opperrabbinaat, maken zijn heerlijke koekjes en taartjes een grote hit van de lunchroom. Hij raakt steeds meer betrokken bij het leven van Anat maar komt dan met zijn leugens in conflict...

Geregisseerd door

Ofir Raul Graizer

Schrijvers

Ofir Raul Graizer

Cast

Sarah Adler
Zohar Shtrauss
Roy Miller
Tim Kalkhof

Bioscoopagenda van The Cakemaker

Helaas draait The Cakemaker niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 03-05-2018.

The Cakemaker

Wil jij weten waar The Cakemaker op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Cakemaker draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Cakemaker informatie

Benieuwd waar The Cakemaker over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Cakemaker. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Cakemaker al heeft ontvangen.

The Cakemaker trailer

Benieuwd of The Cakemaker iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Cakemaker jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Cakemaker kunt kijken!