https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131087-2451620f7763b178b794e74fc4011336065110c7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Cave (2020)

16
The Cave is een aangrijpende documentaire over moed, veerkracht en vrouwelijke solidariteit.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Cave

16
107 minuten 02-01-2020

Recensies The Cave

Metacritic: 83,1
Rotten Tomatoes 97

Filmposter The Cave

The Cave is een aangrijpende documentaire over moed, veerkracht en vrouwelijke solidariteit.

De voor een Oscar genomineerde regisseur Feras Fayyad (Last Men in Aleppo) keert terug naar zijn thuisland Syrië om een toegewijd team van vrouwelijke dokters te volgen die onvermoeibaar gewonden verzorgen in een ondergronds ziekenhuis. Het ziekenhuis, dat bekendstaat als ‘de grot’, biedt hoop en veiligheid aan de belegerde burgers. Aan het hoofd staat de jonge kinderarts Amani, die samen met haar collega’s Samaher en dokter Alaa zij aan zij werkt met mannelijke collega’s – een situatie die ondenkbaar is in de bovengrondse, onderdrukkende patriarchale wereld. De vrouwen hebben te maken met dagelijkse bombardementen, een chronisch tekort aan medicijnen en voedsel en de voortdurende dreiging van chemische aanvallen. The Cave is een aangrijpende documentaire over moed, veerkracht en vrouwelijke solidariteit.
The Cave The Cave The Cave The Cave The Cave
Filmposter Filmposter The Cave

Regisseur The Cave

Feras Fayyad

Schrijvers The Cave

Feras Fayyad

Alisar Hasan

Cast The Cave

Salim Namour
Amani Ballour
Alaa
Samaher

Filmagenda van The Cave

The Cave

Wil jij weten waar The Cave op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Cave draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Cave informatie

Benieuwd waar The Cave over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Cave. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Cave al heeft ontvangen.

The Cave trailer

Benieuwd of The Cave iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Cave jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Cave kunt kijken!