https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185000-d1102a0eaa89102f6b303ac4d7c1ff039c092921/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Circus (2021)

6 Geweld
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Circus

6 Geweld
72 minuten Komedie, Romantiek, Humor 14-10-2021

Recensies The Circus

Metacritic: 90,1
MovieMeter: 3,62
Rotten Tomatoes 96

Filmposter The Circus

De kleine zwerver hangt rond bij het circus waar de politie hem aanziet voor een zakkenroller. Ongewild wordt hij de hoofdact van de show. De circuseigenaar neemt hem aan als clown maar eigenlijk heeft hij alleen maar oog voor zijn dochter. The Circus is een film met de bekende ingrediënten die Chaplins film zo succesvol en geliefd maakten : de zwerver met het gouden hart die tegen wil en dank op het verkeerde moment op de verkeerde plek terecht komt… maar eindigt met het meisje én het geluk aan zijn zijde. De film leverde Charlie Chaplin een Academy Award op
The Circus
Filmposter Filmposter The Circus

Regisseurs The Circus

Charles Chaplin

Charlie Chaplin

Schrijvers The Circus

Charles Chaplin

Cast The Circus

Al Ernest Garcia
Charles Chaplin
Merna Kennedy
Harry Crocker
George Davis
Henry Bergman
Allan Garcia
Stanley J. Sandford

Filmagenda van The Circus

The Circus

Wil jij weten waar The Circus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Circus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Circus informatie

Benieuwd waar The Circus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Circus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Circus al heeft ontvangen.

The Circus trailer

Benieuwd of The Circus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Circus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Circus kunt kijken!