https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/128561-157f792cc0ccb2816709bf33c4bd5da39df0f30a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mjólk (2019)

6 Angst

Bekijk trailer

Mjólk

6 Angst
92 minuten 31-10-2019

Recensies Mjólk

Filmposter Mjólk

Inga en haar man hebben een melkveebedrijf in een klein dorp bij Reykjavik. Net als de boeren uit de buurt zijn ze al jaren lid van de lokale zuivelcoöperatie die echter alles behalve de belangen van de boeren behartigt: via chantage en slinkse regels weten ze hun monopoliepositie te behouden. Als Inga’s man onder verdachte omstandigheden overlijdt, besluit ze dat ze genoeg heeft van het corrupte systeem en probeert ze het lot van haar gemeenschap weer in eigen handen te nemen. Maar niet iedereen lijkt zo blij met deze verklaarde oorlog aan de melkmaffia… Mjólk is een IJslandse tragikomedie van Grímur Hákonarson, die eerder het bekroonde Ramsmaakte. De film ging dit jaar in wereldpremière op het Toronto International Film Festival en kreeg er lovende recensies van de pers.
Mjólk Mjólk Mjólk Mjólk Mjólk
Filmposter Filmposter Mjólk

Regisseur Mjólk

Grímur Hákonarson

Schrijvers Mjólk

Onbekend

Cast Mjólk

Sigurður Sigurjónsson
Þorsteinn Bachmann
Sveinn Ólafur Gunnarsson
Arndís Hrönn Egilsdóttir
Alfrun Rose
Ævar Þór Benediktsson

Alternatieve titels

The County

Mjólk

Mjólk

Wil jij weten waar Mjólk op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mjólk draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mjólk informatie

Benieuwd waar Mjólk over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mjólk. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mjólk al heeft ontvangen.

Mjólk trailer

Benieuwd of Mjólk iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mjólk jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mjólk kunt kijken!