https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/167328-0667118debacc5751bc1f1defbb1817161a3e35c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Croods: A New Age (2021)

6 Angst Geweld
DreamWorks Animation nodigt je uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met The Croods: A New Age.

The Croods: A New Age

6 Angst Geweld
95 minuten Animatie, Komedie 30-06-2021

Filmposter The Croods: A New Age

DreamWorks Animation nodigt je uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met The Croods: A New Age.

DreamWorks Animation nodigt je uit op een nieuw avontuur terug in de tijd met The Croods: A New Age De Croods hebben de nodige gevaren en rampen overleefd: niet alleen gevaarlijke prehistorische dieren, maar ook het vriendje van hun dochter. Nu krijgen ze een compleet andere uitdaging die hun levens op z’n kop zet. In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten ze op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans. Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren. Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan. In de originele versie met de stemmen van de terugkerende Nicolas Cage, Emma Stone, Ryan Reynolds, Catherine Keener, Cloris Leachman en Clark Duke, met nieuwe stemrollen voor Leslie Mann en Peter Dinklage

Bekijk het aanbod van The Croods: A New Age

Regisseur The Croods: A New Age

Joel Crawford

Schrijvers The Croods: A New Age

Kirk DeMicco

Chris Sanders

Dan Hageman

Kevin Hageman

Cast The Croods: A New Age

Nicolas Cage
Ryan Reynolds
Emma Stone
Peter Dinklage
Kat Dennings

Alternatieve titels

The Croods: A New Age

The Croods 2

Filmagenda van The Croods: A New Age

The Croods: A New Age

Wil jij weten waar The Croods: A New Age op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Croods: A New Age draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Croods: A New Age informatie

Benieuwd waar The Croods: A New Age over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Croods: A New Age. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Croods: A New Age al heeft ontvangen.

The Croods: A New Age trailer

Benieuwd of The Croods: A New Age iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Croods: A New Age jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Croods: A New Age kunt kijken!