https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211679-3598401668b3a61cd0ff5e6e202a327c11919820/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Dmitriev Affair (2023)

AL

Bekijk trailer

The Dmitriev Affair

AL
93 minuten 08-06-2023

Filmposter The Dmitriev Affair

Joeri Dmitriev graaft op wat de huidige Russische machthebbers het liefst willen vergeten. Na jarenlang zoeken vindt hij in de naaldbossen van Karelië in Noordwest-Rusland een massagraf met duizenden heimelijk geëxecuteerden tijdens Stalins ‘Grote Terreur’ van 1937. Niet de Russische overheid, maar Dmitriev spoort onvermoeibaar hun identiteiten op in de archieven en organiseert herdenkingen voor de nabestaanden. Dankzij zijn inspanningen weten zij eindelijk waar hun verdwenen familieleden zijn gebleven. Dat hij zelf als baby is achtergelaten in een kraamkliniek, maakt hem een man met een missie: ‘Als mens moet je mogen weten waar je vandaan komt en waar je familie is begraven.’ Terwijl het buitenland steeds meer erkenning toont voor deze ‘archeoloog van de terreur’, wordt Dmitriev in Rusland verdacht gemaakt als iemand die met het westen heult. Dan wordt hij gearresteerd, op basis van een gefabriceerde aanklacht. Tragisch precies voorspelt Dmitriev zijn eigen toekomst en dat van zijn land.
The Dmitriev Affair The Dmitriev Affair The Dmitriev Affair The Dmitriev Affair
Filmposter Filmposter The Dmitriev Affair

Regisseur The Dmitriev Affair

Jessica Gorter

Schrijvers The Dmitriev Affair

Onbekend

Cast The Dmitriev Affair

Onbekend

The Dmitriev Affair

Wil jij weten waar The Dmitriev Affair op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Dmitriev Affair draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Dmitriev Affair informatie

Benieuwd waar The Dmitriev Affair over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Dmitriev Affair. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Dmitriev Affair al heeft ontvangen.

The Dmitriev Affair trailer

Benieuwd of The Dmitriev Affair iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Dmitriev Affair jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Dmitriev Affair kunt kijken!