https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/188381-1cb6937b0a8074e564e4fe38ee2590c464717096/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Dissident (2020)

Geld, tirannie en technologie: dat kenmerkt de moord op Jamal Khashoggie. Het labyrint achter de moord op de Washington Post-journalist, wordt blootgelegd.

The Dissident

119 minuten 2020

Recensies The Dissident

Filmposter The Dissident

Geld, tirannie en technologie: dat kenmerkt de moord op Jamal Khashoggie. Het labyrint achter de moord op de Washington Post-journalist, wordt blootgelegd.

De journalist Jamal Khashoggi van de Washington Post was kritisch over zijn geliefde Saoedi-Arabië en het beleid van kroonprins Mohammed bin Salman. Op 2 oktober 2018 ging Khashoggi het consulaat van Saoedi-Arabië in Istanbul binnen en kwam er nooit uit. Zijn verloofde en dissidenten over de hele wereld worden overgelaten om aanwijzingen te verzamelen over zijn brute moord - en in hun hardnekkige zoektocht naar de waarheid onthullen ze een wereldwijde doofpot die wordt gepleegd door het land van wie hij houdt.

Bekijk het aanbod van The Dissident

The Dissident
Filmposter Filmposter The Dissident

Regisseur The Dissident

Bryan Fogel

Schrijvers The Dissident

Onbekend

Cast The Dissident

Hatice Cengiz
Omar Abdulaziz
Agnès Callamard

The Dissident

Wil jij weten waar The Dissident op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Dissident draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Dissident informatie

Benieuwd waar The Dissident over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Dissident. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Dissident al heeft ontvangen.

The Dissident trailer

Benieuwd of The Dissident iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Dissident jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Dissident kunt kijken!