The Drover's Wife (2020)

The Drover's Wife

109 minuten 2020
In 1893 woont de hoogzwangere Molly Johnson samen met haar kinderen in de outback. Ze proberen in het barre Australische landschap te overleven nadat haar man vertrok om schapen te gaan drijven. Op een dag vindt ze een geketende voortvluchtige Aboriginal, genaamd Yakada, gewond op haar erf. Er ontstaat een onwaarschijnlijke band tussen de twee. Molly wordt al snel het doelwit van de achterdochtige wetsdienaar Nate Clintoff die een agent op haar afstuurt. De ontmoeting tussen Molly, de agent en Yakada resulteert in een tragische keten van gebeurtenissen waarbij Molly een symbool van feminisme en antiracisme wordt.

Regisseur The Drover's Wife

Onbekend

Schrijvers The Drover's Wife

Onbekend

Cast The Drover's Wife

Sam Reid
Rob Collins
Leah Purcell

Filmagenda van The Drover's Wife

The Drover's Wife

Wil jij weten waar The Drover's Wife op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Drover's Wife draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Drover's Wife informatie

Benieuwd waar The Drover's Wife over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Drover's Wife. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Drover's Wife al heeft ontvangen.

The Drover's Wife trailer

Benieuwd of The Drover's Wife iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Drover's Wife jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Drover's Wife kunt kijken!