https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/202701-45431bc6a98ce547144d30c4b5d5c44b54c9c5f6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Enforcer (2022)

16 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

The Enforcer

16 Geweld Grof taalgebruik
91 minuten 22-09-2022

Filmposter The Enforcer

LET OP! Deze film heeft een filmclassificatie van 16 jaar. Indien de bezoeker jonger dan 16 jaar is en/of geen legitimatie kan tonen, wordt de toegang geweigerd. Ook onder begeleiding van een volwassene die wel aan de leeftijdskeuring voldoet is het niet mogelijk een voorstelling met een hogere leeftijdskeuring te bezoeken. Neem dus altijd een geldig legitimatiebewijs mee. Miami-maffioso Cuda (Antonio Banderas) staat op het punt om alles wat hem lief is op te geven wanneer hij erachter komt dat zijn bazin Estelle (Kate Bosworth) een jong meisje in gevaar brengt. Om haar te redden, keert hij zich tegen de criminele organisatie waar hij jarenlang onderdeel van was. Kan Cuda in het reine komen met zijn verleden voordat de maffia hem vindt? The Enforcer wordt geregisseerd door Richard Hughes, met rollen voor Antonio Banderas (Uncharted, Hitman's Wife's Bodyguard), Kate Bosworth (21), Alexis Ren en rapper 2 Chainz.

Regisseur The Enforcer

Richard Hughes

Schrijvers The Enforcer

Onbekend

Cast The Enforcer

Kate Bosworth
Antonio Banderas
2 Chainz
Mojean Aria
Zolee Griggs
Alexis Ren

Filmagenda van The Enforcer

The Enforcer

Wil jij weten waar The Enforcer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Enforcer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Enforcer informatie

Benieuwd waar The Enforcer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Enforcer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Enforcer al heeft ontvangen.

The Enforcer trailer

Benieuwd of The Enforcer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Enforcer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Enforcer kunt kijken!